Giresun’da resmi yayın yapan gazete temsilcileri MHP İl Başkanlığına ziyarette bulundular. Ziyarette Başkan Abdullah Karaosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle yaklaşan seçimlerle ilgili istişarelerde bulunulurken başkan Karaosmanoğlu merkezde Cumhur İttifakı adayı mevcut başkan Aytekin Şenlikoğlu’nun yeniden başkan seçilebilmesi için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.

Giresun’un 16 ilçesi ve 6 beldesinde aday çıkarttıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu tüm ilçe belediyelerine ve belde başkanlıklarına talip olduklarını söyledi. Sahada çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Karaosmanoğlu ilçe ve beldelerde yapılacak çalışmalar neticesinde ittifak kapılarının açılabileceğinin de altını

Huzur ve sükunet içerisinde bir seçim dilediklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu ;” Parolamız karalamadan kötülemeden,kırmadan dökmeden incitmeden bir yarış içerisinde olmaktır.Biz kendimizi anlatacağız,Türkiye’nin meselelerini anlatacağız vatandaşımızda teveccüh gösterirse gayretle işimizi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen ziyarete Güncel Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ercan Tarı, Gündem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Cici, İleri Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mesut Erdoğan, Yeni Giresun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Öztürk, Öncü ve Ekspres Gazeteleri Yazı İşleri Müdürü Safa Ertürk katıldı.