31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimler öncesi Karadeniz’de birçok şehirde mitingler gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu mitinginin ardından Giresunlulara hitap edecek.

Giresun halkının her dönemde AK Parti’ye olan desteğini esirgemediğini belirten AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ;”Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan şehrimize teşrif ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacağımız büyük buluşmaya tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Giresun halkının her dönemde AK Parti’ye olan desteğini esirgemediğini belirten Yılmaz, “Her seçim döneminde mutlaka ilimize teşrif eden Sayın Cumhurbaşkanımız, yine Giresun'a verdiği önemi ortaya koydu. Cumhurbaşkanımızın ilimize gelecek olmasının heyecanını tüm hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz. Hemşehrilerimiz her zaman AK Parti’ye büyük bir destek verdi. Cumhurbaşkanımız da hiçbir zaman ilimizi ihmal etmedi. Giresunlu hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımızı çok seviyor” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)