Devlet SU İşleri 22. Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan, Dereli Kaymakamı Okan Yenidünya ve Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu ile ilçedeki DSİ yatırımlarını mercek altına aldı. 

Kılıçaslan, “kurum olarak, kurumlar arası koordinasyonu önemsiyor, bu kapsamda il ve ilçelerin tüm paydaşları ile birlikte yatırımlarımızı yerinde incelemeye devam ediyoruz” dedi. 

İlk olarak Dereli Kaymakamı Okan Yenidünya’yı ziyaret eden Bölge Müdürü Kılıçaslan, ardından Kaymakam Yenidünya ve Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu ile birlikte, Dereli İlçesi Aksu Deresi üzerindeki yatırımlarını inceledi ve gelen talepleri yerinde değerlendirdi. Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan ardından Batlama Vadisine geçerek, Batlama Deresi üzerinde planlanan yatırımlarımızı yerinde inceleyerek, Giresun Şube Müdürü Ogün Şükrü Turan’dan detaylı bilgi aldı.

Yağlıdere İlçesinde bir dizi incelemelerde bulunan DSİ Bölge Müdürü Kılıçaslan, Belediye Başkanı Yaşar İbaş’ı makamında ziyaret etti ve birlikte araziye çıkarak, DSİ’nin Yağlıdere Deresi üzerinde devam eden ve planlanan yatırımlarını ve gelen talepleri yerinde inceledi. Devam eden işler hakkında Giresun Şube Müdürü Ogün Şükrü Turan’dan detaylı bilgi alan Bölge Müdürü Kılıçaslan; ardından ilçeye bağlı Üçtepe Belde Belediye Başkanı Gasım Akıllı’yı ziyaret etti ve başkanın talepleri kapsamında, Yeşilpınar ve Tuğlacık Köyleri için gelen talepleri yerinde değerlendirildi.