İYİ Parti kurucu merkez ilçe başkanı ve il başkan adayı Abdulkadir Eroğlu, davet üzerine Fiskobirlik Genel Müdürü Turgay Çakmak’ı ziyaret ederek, kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Eroğlu, birliğe sahip çıkacaklarını ve ortak üye olacaklarını belirterek “FKB’nin SEKA gibi olmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

İYİ PARTİ HEYETİ FKB GENEL MÜDÜRÜNDEN BİLGİ ALDI

İYİ Parti İl Başkan adayı Abdulkadir Eroğlu, FİSKOBİRLİK ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada,  davetin Genel Müdür Turgay Çakmak’tan geldiğini söyledi. Eroğlu, görüşmeye ilişkin olarak şu bilgileri verdi: “Fiskobirlik ve EFİT A.Ş’le  ile ilgili gelişmeler ve plan program üzerine görüşmelerde bulunduk. Çoğunlukla ortak fikir birliğine vardık. Bazı konularda da değişik fikir beyan ettik. Genellikle kamuoyunun bildiği konular ama ortak açıklama olmadığı için detay vermeyeyim sanırım ilerleyen günlerde daha iyi fikir alışverişi yapılıp, ortak açıklama olacağı kanaatindeyim.

Kendilerine nazik davetleri için teşekkür ediyorum. Kamuoyunu bilgilendirmek önemlidir. Yarın da gidip Fiskobirlik genel müdürlüğümüze ortak olup FİSKOBİRLİK’e elbirliği ile sahip çıkacağız. SEKA gibi olmasına elbirliği ile izin vermeyeceğiz”.

Ziyarete İYİ Parti’den Levent Tosun ve Sebahattin Yılmaz da katıldı.