TFF 1. Ligde mücadele eden Giresunspor, Fiskobirlik ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Anlaşmaya göre Giresunspor ürünleri Fiskomar’da da satılacak, ayrıca Fiskobirlik ürünlerinin satışından kulübe %4 kar verilecek.

FKB Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar; “Giresunspor, Giresun’un en önemli markalarından. Giresunspor’da yeni bir yönetim var ve başkanımızı yakından takip ediyoruz. Kendilerinin Giresunspor’u bir kurumsal yapıya kavuşturacağına inanıcımız tamdır. Bu gayrete nasıl destek verebiliriz diye arkadaşlarımızla görüştük ve sonuç itibariyle sponsor olma kararı aldık.  Doğru adreste, doğru insanlarla işbirliği yapıyoruz” dedi.

ÇOTANAK YILI

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet ise 2020-2021 sezonunu Çotanak yılı olarak ilan ettiklerini ve her kesimin desteğini beklediklerini ifade ederek; “Bu aslında bir bütünleşme. Biz bu seneyi Çotanak yılı olarak ilan ettik. Mesele sadece para değil, şehir ile bütün olabilmek. Ekonomik sorunlar konusunda herkes elinden geleni yapıyor. Birliktelik çok önemli. Giresun’un en büyük ihtiyacı bu. Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve yönetimine, genel müdürlüğüne, herkese çok teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.