MHP İl İstişare Kurulu Toplantısı'na MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu ve İl Divan Heyeti, ilçe başkanları, belediye başkanları ve adayları, belediye meclis üyeleri ve adayları, il genel meclis üyeleri ve adayları katıldı.

Toplantıda konuşan Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ülke ve il açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. MHP adaylarının sıralamasının ne olursa olsun, MHP tarihinde önemli bir yere sahip olduklarını ifade etti.

"MHP kadrolarında yer almak ve MHP'den aday olmak, şereflerin en yücesidir" diyen Milletvekili Konal, mevcut belediyelerin başarılı hizmetlere imza attığını belirtti. Seçilecek olan Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte ilin en iyi hizmeti alması için çalışacaklarını söyledi.

Milletvekili Konal, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Ankara'da işlerin takipçisi olacağımız gibi sahada da gece gündüz demeden çalışacağız. İttifakın ruhuna uygun olarak halkımıza ulaşacak, projelerimizi anlatacağız ve gücümüze güç katacağız. Hedefimiz Giresun genelinde Cumhur İttifakı ve MHP'yi en güçlü şekilde temsil etmektir. 31 Mart akşamı, Allah'ın izniyle sizlerin gayretiyle oy patlaması yapacağız. O akşam Giresun kazanacak, Cumhur İttifakı kazanacak ve MHP kazanacaktır. Hepinize başarılar diliyorum."