Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam devamında, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Giresunspor’un genç bir kadroya sahip olduğunu ve son dönemde çıkış yaptığını kayederek, “Özellikle iki hafta sahasında önemli puanlar aldılar ve alt sıralardan kurtulmak istiyorlar. Çok genç, koşan ve mücadele eden bir takımla oynayacağız. Bu güne kadar yaptıklarımızdan daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Hatalarımızı, eksiklerimizi gidermeye antrenmanlarda çalışıyoruz. Bunun uğraşını veriyoruz” dedi.

Hedeflerinin Süper Lig olduğunun altını çizen Sağlım, “O doğrultuda mücadele eden, futbol kalitesini her karşılaşmada yükselten, defansif anlamda beraber hareket eden, ofansif anlamda da daha üretken, girdiği pozisyonları değerlendiren bir takım görüntüsü içerisinde mücadelemizi vereceğiz.
İyi yolda olduğumuzu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Belki de bir çok insan bu durumda olabileceğimizi düşünmüyordu. Bu takım daha iyi takım haline gelecektir. Arada inişler çıkışlar olacaktır” diye konuştu.