Cumartesi günü Ankara’da Keçiörengücü’yle karşılaşacak olan Giresunspor, bugün hava yoluyla Ankaraya uçacak ve burada maç saatine kadar kampa girecek.

Lig’in 5.haftasında sahasında Manisa FK’yı ağırlayan ve sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılan yeşil beyazlılar mücadelenin ardından ara vermeden hazırlıklarına başlayarak, taktik ağırlıklı antrenman programları gerçekleştirdi.

Teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı oyuncuların moralli ve hırslı olduğu gözlemleniyor. Her fırsatta futbolcularına olan güvenini dile getiren teknik direktör Mustafa Kaplan’ın yakın ilgisi ve kişiye özel antrenman programları genç oyuncuların motivasyonunu yükseltiyor.

Ankara deplasmanının her takım için zor bir deplasman olduğunu dile getiren teknik direktör Kaplan ;”İyi mücadele ederek Çorum deplasmanının ardından Ankara deplasmanından da 3 puanla ayrılmayı istiyoruz. Oyuncularımızın moralleri yerinde, hırslı ve formdalar, Kuwas’ın takıma katılmasının ardından gücümüz daha da arttı. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde yaptık, formda olan rakibimizden 3 puanı alabilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.