Başkan Bayraktar, Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanı Hilmi Güleri nde fındıkla ilgili yatırım için kendileriyle görüştüğünü ifade etti.

Ordu da FKB’den ‘yararlanıyor ‘
Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, fındıkla ilgili yatırım yapmak isteyenlerle tecrübelerini paylaşmaya hazır olduklarını, faydalanmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. Bayraktar, “Seçmenlerine fındıkla ilgili bir yatırım vaadinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tesisimizde bir incelemelerde bulundu. İlk defa geldiği tesisimizdeki çalışmaları görünce memnuniyetini dile getirdi. Yapacağı bir yatırımda fikrimizi almak istediğini tecrübelerimizden faydalanmak istediğini söyledi” dedi.
FKB Başkanı daha önce de aynı şekilde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de şehrine bir çikolata fabrikası kurmak istediğini ifade ederek, “fındıkta kim ne şekilde bir yere yatırım yapacaksa biz tecrübelerimizi paylaşmaya hazırız. Ancak birileri bu tür konuları çarpıtarak 'FİSKOBİRLİK Giresun’dan gidiyor, başka yere yatırım yapıyor' gibi söylemlerde bulunması doğru değildir” dedi.