Büyük Finalin 75. Yıl Stadı’nda Giresun Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma A arasında oynandığı müsabakalarda Jandarma A takımı rakibini yenerek şampiyonluk kupasına uzandı.

Giresun Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma A takımları arasında oynanan final müsabakasına yoğun ilgi gösterildi. Müsabakayı İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Özgür Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Muzaffer Ergün, A.S.K.F. Başkanı Sinan Işık, Şube Müdürleri Ali Dodur ve Halil Demirel, TFFHGD Giresun Şube Başkanı Mustafa Zıvalı, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Kasap, İHK Başkan Vekili Engin Şahin ve çok sayıda misafir takip etti.

“ Hakem Mustafa Zıvalı Jübile Yaptı “

Müsabakanın İlk düdüğünü Hakem Mustafa Zıvalı çaldı. Karşılaşmayı 3 dakika kadar yöneterek 17 yıllık futbol hakemliğine son noktayı koydu ve omuzlarda sahayı terk ederek jübilesini gerçekleştirdi. Final müsabakasını Soner Demiralp-Onur Tatar-Umut Türkeş ve Serkan Yücel dörtlüsü yönetti.

“ Kupa ve Madalya Töreni Görkemli Geçti “

Derece elde eden takımlara ve sporculara kupa ve madalyaları İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Özgür Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Muzaffer Ergün, A.S.K.F. Başkanı Sinan Işık, Şube Müdürleri Ali Dodur ve Halil Demirel, TFFHGD Giresun Şube Başkanı Mustafa Zıvalı, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Kasap ve İHK Başkan Vekili Engin Şahin tarafından takdim edildi.

Kupa ve Madalya Töreninden sonra her takımdan sorumlu temsilcilerin katılımlarıyla Şöhretler karması müsabakası oynandı. Yeşil ve Mavi karma şeklinde oynanan kapanış karşılaşmasını mavi karma 3-2 kazandı. Mavi Karmanın gollerini Tümay Bekci, Ahmet Ak, Ozan Gökdemir atarken Yeşil karmanın gollerini Ümit Uzunoğlu ve İlyas Palak kaydetti.

Kupa ve Madalya Töreni:

1.Jandarma A
2. Giresun Emniyet Müdürlüğü
3.Milli Eğitim Bilgispor- Aile ve Sosyal Hizmetler
*Gol Kralı: Hami Çolak -19 gol (Aile ve Sosyal Hizmetler)
*Turnuvanın En İyi Oyuncusu: Arda Cenk Gümüş ( Jandarma A)
*Turnuvanın Centilmen Takımları: KDH City, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Giresun Belediyesi Bem Birsen, Giresun Üniversitesi 1
*Jübile yapan Mustafa Zıvalı, Final müsabakasını yöneten hakemler ve turnuvada en çok müsabakaya çıkan hakemlere de teşekkür belgesi takdim edildi.