Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulancak Sarayburnu Camisin’in açılışını yaparken verdiği sözü tuttu. Caminin doğusunda bulunan 5 bin 336 m2 alana kurulacak olan Millet Bahçesi Projesi’nin ihalesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca yaklaşık 27 milyon 500 bin TL maliyet üzerinden gerçekleştirildi.

CEMAL ÖZTÜRK'TEN TEŞEKKÜR

Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, ”Bulancaklı hemşehrilerimize sözünü verdiğimiz projeleri yakından takip ediyoruz. İhale edilen Millet Bahçesi, 300 takvim gününde tamamlanacak Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımıza teşekkür ediyor, ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Recep Yakar da proje hakkında bilgiler verdi.

RECEP YAKAR: “KARADENİZ’İN EN GÜZEL MİLLET BAHÇESİ OLACAK…”

Belediye Başkanı Recep Yakar yaptığı açıklamada ; “İnşallah bir yıl gibi kısa bir sürede Bulancak’ta Karadeniz bölgesinin en güzel Millet Bahçelerinden birini hizmete açacağız. Desteklerinden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza ve ilimiz Milletvekillerimize teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bulancak Sarayburnu Camisinin doğusunda bulunan 5 bin 336 m2 inşaat alanında kurulacak Millet Bahçesi’nde; hizmet binası, kütüphane, restoran, su deposu, yeraltı ve üstü otoparklar (200 araçlık), foseptik inşaatları ile 31 bin 312 m2 alanda genel altyapı işleri rekreasyon alanları (yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, spor tesisleri, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, oturma alanları vb.) bulunuyor.