Sekiz sene aradan sonra Giresunspor formasını giyecek olan Eren Tozlu, yuvasına dönmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Yeni Malatyaspor ile yollarını ayırdıktan sonra Süper Ligden teklif aldığını ancak tercihini memleketinin takımı Giresunspor’dan yana yaptığını kaydeden forvet oyuncusu; “Başkanımız yeniden Giresunsporlu olmam için çok çaba sarf etti. Her oyuncu kariyerini Süper Ligde sürdürmek ister ancak hem memleketimin takımı olması, hem de başkanımızın beni ısrarla istemesi üzerine Giresunsporumuz’a geldim. Çotanak armayı yeniden giyeceğim için heyecanlanıyorum” dedi.

BURASI BENİM YUVAM

Eren Tozlu; “Bugünlere gelmemde Giresunspor’un katkısı çok fazla. Bu kulübün altyapısından yetiştim ve ilk olarak memleketimin takımında oynadım. Süper Lige buradan gittim. Giresunspor benim yuvam ve evime döndüğüm için çok mutluyum. Burada çok güzel bir kadro kuruluyor. İnşallah yeni sezonda Giresunspor adına her şey çok güzel olacak.  Çok çalışacağız ve inşallah taraftarımızı alacağımız sonuçlarla mutlu edeceğiz. Çotanak taraftarların önünde yeniden top koşturacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Takım arkadaşlarımızla birlikte kenetlenip, başarı için üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.