Ligde 14 maçtır galibiyet yüzü göremeyen yeşil beyazlılar 25.hafta mücadelesinde sahasında Adanaspor’a 1-0 mağlup olduktan sonra ara vermeden Boluspor mücadelesinin hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Serhat Güller’in gözetiminde hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlılar gayretle çalışmalarını sürdürüyor.

Oyuncularının hemen hemen aynı yaş grubunda olduklarının altını çizen teknik direktör Serhat Güller ;”Dolayısıyla bu onlar için bu ligde oynayan bir takım için şansızlık. Aslına bakarsak bazen şans, bazen de şansızlık. Çünkü onlara yol gösterecek, takım içindeki ve saha içerisindeki ilişkileri, oyunu da onlara öğretebilecek tarzda yaşı yukarıda oyuncunun olmaması bir bakıma da onların şansızlığı” dedi.

Oyuncularıma her fırsatta, her maça çıkarken ısrarla altını çizerek,her maç sizin için çıkıp kendinizi gösterebileceğiniz bir fırsat diye söylüyorum diyen Güller ;”Çünkü televizyon canlı veriyor. Tüm Türkiye seyrediyor. Dolayısıyla bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini her fırsatta söylüyoruz. Yetenekli oyuncularımız var. Bazen bu dar kadroda mevkiinde olmayan oyuncuları da oynatmak zorunda kalıyoruz. Bu da hem bizim adımıza hem de o mevkide oynaması gereken oyuncu arkadaş adına zor oluyor ama elimizde bulunan imkanlar bunlar ve bu imkanları en iyi şekilde değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.