Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, geride bıraktığı 5 yıllık görev süresince şehre kazandırdığı birbirinden önemli projelerle Giresun’un çehresini değiştirdi.

Birinci dönemde yaptıkları ikinci döneminde yapacaklarının teminatı olarak görülen Başkan Şenlikoğlu, Giresun halkına 30 yeni projenin daha sözünü vererek, emin adımlarla Giresun’u “Vizyon 2028” hedefine taşıyacağını kanıtladı.

Yaptığı başarılı çalışmalarla Giresun halkının gönlünü fetheden Başkan Şenlikoğlu, kamuoyu araştırmalarında ve anketlerde açık ara önde çıkarak 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra da Giresun’daki hizmet seferberliğinin artarak devam edeceğinin mesajlarını verdi.

Giresun halkının şahsına duyduğu güvene ve verdiği desteklere teşekkür eden Başkan Şenlikoğlu, 5 yılda 100 projeyi hayata geçirdiklerini ve 24 projenin devam ettiğini hatırlatarak, yeni dönemde Giresun’a çağ atlatacak 30 projeyi daha vatandaşların hizmetine sunmak için sabırsızlandıklarını söyledi.

31 Mart Seçimlerinden sonra Giresun’da şahlanış döneminin başlayacağına dikkat çeken Başkan Şenlikoğlu, “Giresun’umuza hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Destek halkımızdan, hizmet bizden. Birinci dönemimizde aciliyet sırasına göre şehrimizin kangren olmuş sorunlarını çözdük. Halkımıza sözünü verdiğimiz projelerin yüzde 75’ini hayata geçirdik, kalan kısmının da çalışmaları devam ediyor. Ustalık dönemimiz olacak ikinci dönemimizde yapacağımız hizmetlerimizle Giresun’umuzun yıldızını daha da parlatacağız. Sözümüz söz, Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünde bu güzel şehri Türkiye Yüzyılı şehirleri arasında en üst noktaya taşıyacağız. Bunu yapabilmemiz için her şeyin en iyisini hak eden halkımızdan bir kez daha yetki istiyor, seçimlerin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“YENİ PROJELER HEMEN BAŞLAYACAK”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun, çok dikkat çeken yeni projeleri şu şekilde;Giresun Marina Park 42 Projesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesi, Cin Ahmet Pazar Alanı Projesi, Valilik Köprülü Kavşak Projesi, Sanayi Sitesi Çevre Düzenlemesi, Gedikkaya Cam Teras Projesi, Teleferik Projesi, Bilim ve Planetaryum Merkezi, Teyyaredüzü Tekne Çekek Yeri Projesi,  Cumhuriyet Parkı – Batlama Dolgu Alanı Projesi, E-Spor Merkezi Projesi, Bilgi Evi Projesi, Mahalle Kreşleri Projesi, Çocuk Deneyim Merkezi, İkinci Bahar Kıraathanesi Projesi, Kadın Akademisi – GİSMEK, Kale – Özgürlük Yolu Asansör Projesi, Gazi Caddesi Sokak Sağlıklaştırma Projesi, Cumartesi Pazarı Pazar Alanı Projesi, Ticaret Merkezi ve Sebze Hali Projesi, Hayvan Pazarı ve Mezbahane Projesi, Giresun Fındık Müzesi - Immersive Room (İmmör-sivrum) Projesi, Vahit Sütlaş Sanat Galerisi Projesi, Asfalt, Beton, Parke İmalat Tesisi Projesi, Ada Bazlı Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi, Sıfır Atık Tesisi, Hayvan Hastanesi Projesi, Mahalle İletişim Merkezleri Projesi, Afet Eğitim ve Koordinasyon Merkezi Projesi ve Prestij Caddeler Projesi. (Giresun Belediyesi)