Giresun’un doğal güzelliklerini, zengin kültürel mirasını yerli ve yabancı turistler ile vatandaşların hizmetine sunmaya devam eden Başkan Şenlikoğlu, DOKAP desteğiyle yapımı tamamlanan “Özgürlük Yolu Yenileme ve Çevre Düzenleme” projesini de kullanıma sundu.

Yoğun katılım ile aydınlatma lambaları yakılan “Özgürlük Yolu Yenileme ve Çevre Düzenleme” projesi şehre apayrı bir hava kattı.

ŞENLİKOĞLU: “GİRESUN’UMUZA DEĞER VERİYORUZ”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, turizme büyük önem verdiklerini, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini gün yüzüne çıkarmaya devam ettiklerini belirterek, “Hayata geçirdiğimiz turizm kazanımları şehrimizin değerini artıracak ve yerel kültürün daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlayacaktır. Şehrimizde gizli kalmış turistik mekanlar ve doğal güzellikleri, belediyemiz tarafından başlatılan turizm hamlesiyle gün yüzüne çıkartıyoruz. Bunlardan birisi olan Özgürlük Yolu Projemiz ziyaretçiler için unutulmaz bir gezi noktası olacak. Turizm hamlelerimiz sadece ziyaretçilere değil, aynı zamanda yerel ekonomiye de önemli katkılar sağlayacaktır. Bizler tarihimize ve kültürel varlıklarımıza değer veriyoruz. Şehrimizi güzelleştirmek ve vatandaşlarımızın kültürel bağ kurduğu bu alanlarımızı hak ettiği değere kavuşturuyor olmak bizleri mutlu ediyor. Tarihi ve kültürel değerlerimizin gelecek yıllarda da yaşatılması adına gerçekleştirdiğimiz Özgürlük Yolu Projemiz Giresun’umuza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.(Giresun Belediyesi)