Yıllarca hayıflanarak birlikte aynı hayalleri kurduk, şimdi hepsini yine birlikte gerçekleştireceğiz diyerek vatandaşlara projelerini anlatan M. Esat Ayyıldız ;”Piraziz'e kimlik kazandıracak vizyon projelerimiz hazır. Sizler gibi bizleri de heyecanlandıran büyük değişimi birlikte başlatacağız. Piraziz’imize gerçek belediyeciliği getireceğiz” dedi.

Giresunumuzun göz bebeği, yaz dönemi en çok rağbet gören sahillerinin durumunun ortada olduğunu söyleyen Ayyıldız ;”Eğrice plajımızı ve T plajlarımızın altyapısını yeterli hale getirerek, oluşturacağımız hizmet birimlerimizle tertemiz,bakımlı ve güvenilir plajlar oluşturacağız. İlçemizin ekonomisine katkı sunacak,çevre ilçeler ve şehirlerden doğal güzelliklerimizi görmeye ve ilçe ekonomimize katkı sunmaya yönelik birçok projemizle kalkınma odaklı belediyecilik anlayışını getireceğiz.

Sahillerimizden, doğanın bize sunduğu nimetlerden mahrum kalan vatandaşlarımız merak etmesin, yenilenmiş sahilimizde çayınızı kahvenizi içebileceğiniz,bisiklete binip,ailece Pazar kahvaltılarınızı yapabileceğiniz sosyal donatı alanlarımızla huzuru bulacaksınız ve göreceksiniz ki bu yaz sezonunda herkes Piraziz’i konuşuyor olacak” ifadelerini kullandı.

“Umursamazlık gidecek, samimiyetle gerçek belediyecilik gelecek”

Açılan çukurların aylarca kapatılmadığı, çamur deryasına dönen kaldırımsız yollarda aracıyla seyahat eden de yaya olarak yürüyenin de aynı çileye ortak olmaktan çıkacağı bir Piraziz için geliyoruz diyen Esat Ayyıldız ;” Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde insanın huzuru ve refahı var, Piraziz sokaklarımızın hali ortada, tabiri caizse,arazi aracı olmadan bir yolculuk mümkün değil, biz diyoruz ki otomobilleri bile mutlu bir Piraziz için geliyoruz.Sizlerin can sağlığını da mal güvenliğini de düşünmek her zaman önceliğimiz olacak”

“Işıl ışıl tertemiz sokakları olan bir Piraziz için geliyoruz”

“Komşu ilçelerimize baktığımızda ışıl ışıl, nakış nakış işlenmiş sokaklara hepimiz imreniyoruz, başta Bahtiyar Aydın bulvarı olmak üzere ilçemizin her bir noktası ışıl ışıl olacak,modern ve daha yaşanılır bir Piraziz için geliyoruz”

“Esnaflarımız ilçemizin direği”

“Can damarımız esnaflarımızın daha uygun koşullarda hizmet edebilmesi için geliyoruz, biliyoruz ki can damarımız bizim esnafımız.”

“Kadınlarımızın iş hayatına katılımına destek olacağız”

“Kadınlarımızın iş hayatına katılımlarını kolaylaştırmak için Belediye Çocuk Kreşi projemizi hayata geçireceğiz.İhtiyaç sahibi ailelerimizden ücret almaksızın çalışan annelerimizin en büyük destekçisi olacağız. “Biz biriz beraberiz” düsturuyla çıktığımız bu yolda yanımızda olan, bizden desteklerini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz, hep birlikte Piraziz’e Gerçek Belediyeciliği getireceğiz” dedi.