Her fırsatta şehit aileleriyle ve gazilerle bir araya gelen Vali Serdengeçti, 16 Nisan Salı günü gerçekleştirdiği ziyaretlerde de kızı Ayşe İkra Serdengeçti ile birlikte Şehit ve Gazi ailelerini yalnız bırakmadı.

Vali Serdengeçti ve kızı Ayşe İkra Serdengeçti, ilk olarak Şehit Polis Memuru Muzaffer Can’ın Giresun Merkez Teyyaredüzü Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret ederek onlarla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkarak, onlara devletin sıcak ve şefkatli yüzünü gösteren Vali Serdengeçti, Can ailesine tekrardan sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunarak tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Ziyarette Şehit Polis Memuru Muzaffer Can ve tüm Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapılarak dualar edildi. Ayrıca Vali Serdengeçti, Şehidimizin ailesine çeşitli hediyeler takdim etti.

Vali Serdengeçti ve kızı Ayşe İkra Serdengeçti, Can ailesini ziyaretinin ardından Gazi Erdal Öztürk’ü Giresun Merkez Gedikkaya Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Vali Serdengeçti, “Sevgili kızım Ayşe İkra ile birlikte 1999 yılında Hakkâri/Çukurca'da Jandarma Er olarak vatani görevini ifa ederken gazilik onuruna erişen Erdal Öztürk'ü ziyaret ettik. Gazilerimizin aziz vatanımız için gösterdikleri cesaret ve özveri, milletimizin gönlünde sonsuza kadar yaşayacak.” cümlelerine yer verdi.(Giresun Valiliği)