1-Talipli köyünden Tataroğullarından, merhum terzi Hacı Ali ve Fatma Tarı’nın oğlu, merhum Yılmaz, İmran, Refik, Mehmet, Halil İbrahim, Hayrettin, Muzaffer, Salih Tarı’nın kardeşleri, merhum Mustafa, Emine, Güler, Gönül ve belediye personellerinden Neşe Beşikçi’nin babaları, Feride Tarı’nın eşi, Talipli köyü eski muhtarı Yaşar Tarı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bulancak Eski Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Talipli Köyü Osman Şeyh mezarlığında toprağa verilecektir.




2-Kızılot Mahallesinden Musaoğullarından, Ömer Hafız ve Fatma Apaydın’ın oğlu, Merhum Nuri Osman ve Ali Apaydın’ın Kardeşi, Şengül Apaydın’ın eşi, Merhum Tarık Taner Apaydın, Hilal Apaydın ve Prof. Dr. Bedii Berat Apaydın’ın babaları Musa Kazım Apaydın vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İstanbul Levent Barbaros Hayrettin Paşa Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Zincirlikuyu aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

3-Küçükada köyünden Gayıkoğullarından, Hüseyin Gayık’ın kızı, Filiz Gayık vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Küçükada köyü Taflanlı Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

4-Piraziz Çayır Köyünden Karamahmutoğullarıdan, Merhum Şevki oğlu Mustafa’nın eşi, Musa, Ayşe ve Filiz’in anneleri Efaket Aydın vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Çayır köyünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.