1-Merkez Sayca köyünden merhum Mehmet ve Ayşe Ateş'in oğulları, Halil Ateş vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip sayca köyünde kılınacak ve toprağa verilecektir


2-Dilli oğullarından merhum Abdullah Dilli'nin eşi, Münire Dilli vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılındıktan sonra, yeni mezarlığa defnedilecektir.

 

3-Merhum Hicabi Çolak’ın torunu, Paşa ve Hatice Çolak’ın oğlu, Emre ve Gülnur’un kardeşleri Emre Çolak vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İsmetpaşa mahallesi Kubbeli Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Belediye Yeni Mezarlıkta toprağa verilecektir.


4-Bulancak Yeşilhisar köyünden, merhum Kadir oğlu Aziz Yaşar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazına müteakiben Orta Cami’De kılınacak cenaze namazından sonra Hisarkaya köyünde aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


5-Bulancak Erdoğan köyünden Hıdıroğullarından merhum Hüseyin Hıdır’ın gelini, merhum Şevki Henden’in kızı, Emine ve Yaşar Henden’in kız kardeşleri, Nazan, Nesrin ve Dinçer Hıdır’ın anneleri, Muharrem Hıdır’ın eşi Hatice Hıdır vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Orta Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Erdoğan köyündeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.


6-Piraziz Esentepe köyünden, Ustaoğullarından Ferhat ve Cafer ışıkdemir’in anneleri Naime Işıkdemir vefat etmiştir.

Cenazesi Cuma namazına müteakip Esentepe köyü Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


7-Pazarsuyu köyünden, Seyit ve Nazmiye Aydoğdu’nun oğlu, merhume Necla Aydoğdu’nun eşi, Alaattin Aydoğdu ve Fatma Gevşek’in kardeşleri, Murat Aydoğdu’nun babası Selahattin Aydoğdu vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazından sonra Ucarlı mahallesindeki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yıldız köyü Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

8-Keşap Arnavut köyünden, Şaban Akgün'ün eşi, Hatice Akgün vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün,  Keşap Alakaş Mahalle  Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecetir. 

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.