1-Bulancak Yalıköy'den Çecelioğullarından merhum Hacı Ahmet ve Hayriye Çeceli'nin oğlu Ayten Çelik'in eşi İsa Çeceli vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Yalı Köy Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Merkez İncegeriş Köyü'nden Küperoğullarından Hacı Macit Yüksek vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İncegeriş Köyü Taşhan Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


3-Ardahanoğullarından Osman Zeki Ardahanoğlu'nun kızı Sedat Sevgen'in eşi MEYSE SEVGEN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Yeni Mezarlık Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


4-Piraziz Çağlandere Köyünden Veyisoğullarından, Selim oğlu, Emine Yiğit’in eşi, Abdullah, Eyüp ve Zeynep’in babaları, Sanayi Mahallesi eski muhtarı emekli Polis memuru İshak Yiğitîn ağabeyi, Espiye Sosyal Hizmetler Müdürü Mensur Yiğit’in amcası, Bulancak Sosyal Hizmetler Öğretmeni Mücahit Bereket’in dayısı Halis Yiğit vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Sarayburnu Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Çağlandere Köyü aile kabristanlığıda toprağa verilecektir.


5-Hisarkaya Köyünden Emiroğullarından, merhum Hüseyin Demir ve Emine Demir’in oğlu, Güldüren Demir’in eşi, merhum Salih, Yılmaz, Oktay ve Soner’in babaları Züfer Demir vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Hisarkaya Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.