Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısıyla Giresunspor’un mali olarak röntgenini çeken Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid Yamak, Giresunspor’un yeni bir sayfa açarak yoluna devam etmesi gerektiğini söyledi.

Yamak, “Giresunspor’un bu açacağı yeni sayfada bizlerin olması şart değil ancak buralara gelebilecek ciddi kişilere de yol göstermeye ve kendileri ile birlikte çalışmaya hazırız şuan çok yüksek görünen  yabancı oyuncu tutarında yaptığımız çalışma ve emekler bizim düşüncemize göre amacına ulaştı” dedi.

Açıklamasında “Gelecek için Giresunspor’un kurtuluşu için bizim yazdığımız ve başarabilmek için uğraştığımız reçetenin aynı şekilde uygulanması şarttır” ifadesini kullanan Başkan Yamak, “Giresunspor’un geleceği şirketleşmekten geçmektedir. Kulübün başkanının ve yönetiminin gücü buna yetmez. Mevcut güçlerin bir araya gelmesi için tüm siyasilerin iş adamlarının STK’ların vatandaşın Giresunspor’u seven herkesin bir araya gelmesi gerekir. Buradan tekrar seslenmek istiyorum tüm Giresunlular Giresunspor’un en kötü günü bu gündür bugün eğer elinizden gelebilecek bir şey varsa fikri olan birisi varsa biz dinlemeye hazırız bu mevcut durumda da kulübü yalnız bırakmayıp oluşturulabilecek uygun bir yönetimin kulübe talipli olmasını bekliyoruz. Bizim bu bir yıllık yaptığımız çalışmalar sonucunda oluşturduğumuz kaynak kadar bir kaynağı oluşturup koyabilecek bir yönetim oluşturulursa ancak bu şartlarda buranın geleceği kurtulabilir. . Buradan tüm camiamıza sevgi ve selamlarımı sunuyorum “ şeklinde konuştu.