Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, ilk iki haftada istedikleri sonuçları alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Menemenspor maçında üç puana çok yaklaştıklarını ifade eden Basın Sözcüsü Karademir; “Biz maçın lehimize biteceğini sanarken, kalemizde golü gördük. Maalesef futbolun içerisinde bunlar var. Son dakika golüyle galip de gelebiliyorsunuz, puanda kaybedebiliyorsunuz. Bizim adımıza şanssız bir maç oldu. Tamamen yeni oyunculardan kurulu bir kadro olmanın sıkıntılarını yaşıyoruz. Bizim sıkıntımız uyum. İnşallah takımımız en kısa süre içerisinde bunun üstesinden gelecek” dedi.

EN İYİLERDEN BİRİYİZ

Ligin en iyi kadrolarından birine sahip olduklarını kaydeden Basın Sözcüsü Karademir; “Taşlar yerine oturduğunda herkesin keyifle izleyeceği bir takım sahada olacak. Milli maç öncesinde iki maçımız var. Deplasmandaki Bursaspor ve iç sahadaki Boluspor müsabakalarını en iyi şekilde geride kapatarak araya girmek istiyoruz. O aradan sonra takımımızın gerçek performansına kavuşacağını düşünüyoruz. Burada başarı için her şey mevcut. Giresunspor’un başarısı için gece gündüz demeden çalışan bir yönetim var. Başarı aç bir teknik kadro ve çok kaliteli isimlerden oluşan bir oyuncu topluluğu mevcut. Taraftarımız rahat olsun. İstediğimiz gibi başlayamadığımız ligde istediğimiz yerlere gelmeyi başaracağız” diye konuştu.