Genç, yaşlı her kesimden vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, siyasiler, iş dünyası temsilcileri ile resmi ve özel kurum yöneticileri, Başkan Sıbıç’ı tebrik etmek ve başarılar dilemek için ziyaretlerini aralıksız sürdürüyorlar.

Bayram tatili ve hafta sonu sürecinde de makamında ziyaretleri kabul eden Başkan Sıbıç, ziyarete gelen misafirleriyle samimi ve içten bir şekilde ilgilenerek, şehrin ortak hedefleri doğrultusunda, ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden Bulancak için çalışacaklarını ve gerek halkın gerekse ilçenin tüm kurum ve kuruluşlarının desteğiyle hep birlikte yürümeye devam edeceklerini ifade ediyor.

Yaşanan bu yoğun ziyaretçi trafiğinin Bulancak’ta özlenen ve beklenen bir değişimin göstergesi olduğunu belirten Başkan Sıbıç, “Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla ve şehrimizin tüm unsurlarıyla birlikte hareket edeceğiz. Tüm resmi ve özel kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, dernek, sendika, odalarımızla ve halkımızla iş birliği halinde Bulancak için hizmet üreteceğiz. Bu ziyaretler gösteriyor ki; en başından beri ifade ettiğimiz birlik ve beraberlik söylemimiz şimdiden hayat buldu. İlçemiz adına kazanılabilecek en büyük değer budur. Ziyaretimize gelen herkese sonsuz teşekkür ediyor, hiç birini mahçup etmemek için büyük bir gayret içerisinde çalışacağıma bir kez daha söz veriyorum” diye konuştu.