İki buçuk sene aradan sonra yeniden Giresunspor’da yönetici olan Nahid Yamak, Süper Ligdeki ilk sezonlarında başarılı olacaklarını ifade etti.
Giresunspor’un geçen sezon çok büyük bir başarıya imza attığını ifade eden Yönetici Yamak; “44 senedir bugünleri bekliyorduk ve sonunda Türkiye’nin en üst düzey liginde mücadele etme hakkını kazandık. Ben yönetimde olsam da, olmasam da her zaman Giresunspor’un yanında olan biriyim. Bir süredir yönetimde yoktum ancak bundan sonra yeniden Giresunspor’a idareci olarak hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
BİZİM TAKIM SAHADA KONUŞUR
Lig başlamadan bazı çevrelerce Giresunspor’un Süper Ligde misafir olacağının konuşulmaya başlandığını ifade eden Yamak; “Bunlara sadece gülüp, geçiyoruz. Göreceksiniz ki Giresunspor bu ligde de adından başarı ile söz ettirecek. Küme düşmemeye oynayan bir ekip değil, orta sıralarda kendine yer bulan bir takım olacağız. Transferlerimiz olacak. Güçlü bir kadroya sahip olacağız. Bizim takım sahada konuşur. Kimsenin bize şans vermediği dönemlerde neleri başardığımızı herkes gördü. Tüm Giresunlular’dan bu takıma destek olmalarını bekliyoruz. Birlikte çok güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.