Giresunspor’un maçın 85. Dakikasında yaptığı 3 oyuncu değişikliği arasında Enishan Ceylan’ın yerine 25 numara Furkan Arda Kabaca için tabela kaldırıldı. Oyuna giren 25 numaralı futbolcunun adı esame listesinde ve TFF’nin resmi internet sitesinde isminin olmadığı belirtilirken kısa süreli bir kriz ortaya çıktı. Sonucun verilecek raporların ardından hükmen mağlubiyetle sonuçlanması ihtimali yüksek.

Kocaelispor cephesi “Kazandığımız için sorun yok”

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel konuyla ilgili olarak, “Net olarak bilmiyorum. Listede olmayan oyuncu oynattıklarına dair öyle bir konuşma oldu. Bizim dışımızda gelişen bir şey. Maç bizim için bitti. Baktığımızda onların o hatayı bilerek ya da bilmeyerek yapması bize en çok 3-0 hükmen döner. Zaten kazandığımız bir maç. Çok da düşünülecek bir şey değil” yorumunda bulundu.

Güller ;“Bizim verdiğimiz listede isim var ama TFF’de yok”

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise kadroda olmayan oyuncu oynatması konusunda şu bilgileri paylaştı: “Şu an netleşen bir şeyimiz yok. Sportif direktörümüzle de görüşüyoruz. Bizim verdiğimiz listede adı var ama federasyonun listesinde oyuncumuzun adı yok. Net bir şey söylemem doğru olmaz.”(İHA)