1-Sarvan Köyü Cebecioğullarından Hacı İsmail Cebeci'nin eşi Gülsüm Cebeci vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Sarvan Köyü'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Hacet köyünden Tatlıoğullarından Merhum Mustafa Tatlı’nın oğlu, Nebahat Tatlı’nın eşi, Elif ve Yasin’in babası, Hüseyin Tatlı’nın abisi;  Dursun Akkaya’nın eniştesi  Cesaret Tatlı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Orta Cami’de kılınacak namazdan sonra Hacet köyü aile mezarlığında toprağa verilecektir.


3-İcilli Köyünden Hacıhasanoğullarından merhum Ahmet Kaya, Kasap Sebahattin, Sefa, Selahattin, Selma, Emine ve Serhat’ın babaları, merhume Türkan Kaya’nın eşi  Kasap Nejdet Kaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip İcilli Merkez Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


4-Yakupoğllarından merhum Tevfik ve Selime’nin oğlu; Aysel Yılmaz’ın eşi, Erhan, Özgür ve Tevfik Yılmaz’ın babaları, merhum tekkeli Yakup Yılmazın kardeşi Fazlı Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Tekke Yalıkahve  Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Tekke Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.