1-Merkez Mesudiye köyü sakinlerinden Osman Akyıldız'ın eşi, Huri Akyıldız vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra, Mesudiye köyü Çatal mahallesinde, aile kabristanlığına defnedilecektir.


2-Musa Kızıltaş'ın eşi, Zeynep Kızıltaş vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Duroğlu'nda toprağa verilecektir.


3-Merkez Boztekke köyünden, merhum Hacı Bilal Düdükçü'nün eşi, Fatma Düdükçü vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Boztekke Köyü Merkez Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.


4- Bulancak Damudere köyünden Yüksel Aslan’ın eşi, Muhammet, Hayri, Mücahit ve Elif Aslan’ın annesi Hatice Aslan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Sarayburnu Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


5- Erdoğan köyünden merhum Remzi Kalaman’ın eşi, Zeki, Haydar ve Ufuk Kalaman’ın annesi Nezahat Kalaman vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Erdoğan köyünde kılınacak cenaze namazından sonra Erdoğan köyü mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 6-Avukat Gültekin Uzunalioğlu ve  Özlem Yıldırım’ın babaları, Avukat Gönül Uzunalioğlu ile Cengiz Yıldırım’ın kayınpederi, Başak ile Sıla’nın dedeleri, Zeliha Uzunalioğlu’nun eşi Enver Uzunalioğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Bulancak Orta Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra eski mezarlıkta toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.