AK Parti Bulancak Belediye Başkan adayı Emrullah Guguk,büyük Bulancak mitinginde yaptığı konuşmada ;“CHP adayının mensup olduğu parti bebek katili Kandil baronlarının talimatı ile DEM’lenenlerle kent uzlaşısı diye ittifak yapıyor. Gidip terör yandaşlarının ellerini öpüyor, terör sözcülerinin eş başkanlarıyla eş başkanlık esprileri yapıyorlar. Biz birileri gibi bebek katili Kandil Baronlarının değil halkımızın kuklası ve hizmetkârıyız” dedi.

Son olarak Bulancak halkına şunu soruyorum diyen Guguk, kendi iş yerini dahi yönetmekten aciz, ailesini yönetmekten aciz, ilçe başkanlığı yapılırken ya görevden alınan ya da delege tarafından indirilen ve aldığı her işi batıran birine Bulancak ilçesi teslim edilir mi?” ifadelerini kullandı.

“Hizmetlerin devamı için Bulancaklılardan destek istiyorum”

Emrullah Guguk konuşmasının devamında ;”Allah’a hamd olsun aile yaşantımızla, iş yaşantımızla, belediyecilik yaşantımızla sevenlerimize boyun büktürmedik. Şaibeli işlere karışmadık skandallarla ulusal gündeme düşmedik. 5 yıllık başkan yardımcılığı ve belediyecilik tecrübesi olan biri olarak Bulancak halkından destek bekliyorum. Rabbim bizleri başarılı kılsın ve mahcup etmesin” dedi.(Haber Merkezi)