Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Giresunspor, sahasında Adanaspor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, çok üzgün olduğunu ifade etti.

Adanaspor karşısında oynanan oyundan memnun olduğunu kaydeden Güller, “Oynadığımız oyun ve diğer maçlara baktığımızda biraz daha üzerine koyarak oynuyoruz. Rakibimizden daha fazla topa sahip olduğumuz, daha fazla oynamaya çalıştığımız, daha fazla pozisyon yakaladığımız bir karşılaşma oldu. Maalesef maçın sonucunu kalite belirledi. Biraz o yönlerde eksikliklerimiz var. Yenildiğimiz için üzgünüz. Maçı kazanabileceğimizi düşünüyorduk. Kazanmak için oynadık” ifadesini kullandı.

Futbolun her zaman pozitif olarak yanında olmaya çalıştıklarını belirten Güller, açıklamasını şöyle tamamladı, “Zaman zaman gücümüz ve kalitemiz yetmiyor. Her maç kötü bir gol yiyoruz. 3 haftadır 1-0’lık sonuçlar bizi bu kötü yediğimiz gollerin arkasından çıkarmakta çok güç oluyor. Onun önüne geçemedik. Son anlarda yakaladığımız iki pozisyonumuz var. Bugün için karşılaşmayı çevirecek pozisyonlarda yakaladık ama değerlendiremedik.”