Her zaman sosyal adaleti ve eşitliği savunuyoruz, göreve geldiğimizde yurttaşlarımızın sosyal yardımlara erişebilmeleri için Bulancak Tüm Kart ve Mavi Kart hizmetini hayata geçireceğiz diyen Sıbıç, projenin hedeflerini 4 ana başlık altında şu şekilde sıraladı ;

1. Emekli Destek Programı: Emeklilerimizin yaşam kalitesini artırmak, onlara daha rahat bir yaşam sürdürebilmeleri için destek olmak amacıyla özel indirimler ve yardımlar sağlamak.

2. Aile Destek Programı: Ailelerin ekonomik yükünü hafifletmek, çocukların eğitimi ve sağlığı için ek destekler sunmak.

3. Eğitim Destek Programı: Eğitim alanında fırsat eşitliği sağlamak, öğrencilerimize ders kitapları, kırtasiye malzemeleri ve eğitim bursları gibi konularda destek olmak.

4. Engelli Destek Programı: Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata daha aktif katılımlarını sağlamak, onların ihtiyaç duyduğu araç ve gereçlere erişimlerini kolaylaştırmak.

Bulancak Tüm Kart ve Mavi Kart'a başvurular, belediyemizin resmi internet sitesi üzerinden veya doğrudan belediye hizmet binamızda kurulacak özel başvuru noktalarından yapılabilecek diyen Sıbıç ;”Başvuru süreci ve kartların kullanım detayları hakkında bilgi almak için belediyemizin sosyal hizmetler birimi ile iletişime geçilmesi yeterli olacak.Bu projelerle amacımız; sizlere daha iyi bir yaşam sunmak, ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olabilmek. Projelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak, öneri ve görüşlerinizi paylaşmak için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Unutmayın, güçlü bir toplum, dayanışma ile mümkündür" ifadelerini kullandı.