Giresun Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Çıtlakkale Mahallesi’ndeki AK Parti Seçim Ofisi’nin açılışına katıldı.

Coşkulu kalabalık tarafından meşalelerle, tezahüratlarla ve sevgi seliyle karşılanan Başkan Şenlikoğlu, gösterilen çok yoğun ilgiye ve şahsına duyulan büyük güvene teşekkür ederek karşılık verdi.

“Bugün her zamanki gibi çok güzelsin, muhteşemsin Çıtlakkale, çok teşekkür ediyorum, sağolun, varolun” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Şenlikoğlu, “Bugün Çıtlakkale’deyiz. Gösterdiğiniz ilgi ve teveccüh beni oldukça mutlu etti. Allah hepinizden razı olsun. Hepinize öncelikle hayırlı Ramazanlar diliyorum. Biliyorsunuz bizim hedefimiz 2028. Hamdolsun bugüne kadar halkımıza sözünü verdiklerimizin yüzde 75’ini tamamladık. Şimdi kalan yüzde 25’in üzerine bir yüzde 75 daha koyduk ve yeni projelerimizi açıkladık. Tüm bunların hepsi için canla başla 31 Mart’tan sonra çalışmaya devam edeceğiz. İlimizin güzide mahallelerinden Çıtlakkale’mize yaptığımız hizmetlerimiz yeni dönemde de artarak sürecek. Bizim boşa harcayacak bir dakikamız bile yok. Halkımız için yapacak çok işimiz var. Sizlerden aldığımız büyük desteklerle gece gündüz demeden, mesai saati gözetmeksizin, 7 gün 24 saat yine sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.(Haber Merkezi)