Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin gücünü artırmak için yaptığı atılımlara değinen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, açıklamasında şunları söyledi:"Cumhur İttifakı'nın yönettiği ülkemiz son yıllarda bölgesinde güçlü ve uluslararası arenada oyun kurucu haline gelmiştir. Kurduğumuz Cumhur İttifakıyla; 'Cumhur bizim, Türkiye hepimizin' diyerek, Cumhuriyetimizin ikinci asrını Allah'ın izniyle Dünyada Türk asrı yapacağız."

Giresun'da da Cumhur İttifakı'nın çalışmalarının sürdüğünü ve başarı için azami gayretin gösterildiğini belirten Karaosmanoğlu, "Giresun Merkez'de Cumhur İttifakı adayımız mevcut Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu geçmiş 5 yıllık sürede önemli projelere imza atmıştır. Bu dönem için oluşturduğu belediye meclis üyeleri de alanlarında başarılı, dürüst ve mütevazi şahsiyetlerdir. Başkan ve ekibi Giresun Belediyesini en iyi şekilde yöneteceklerine inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ve MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal ile birlikte tüm teşkilatların gece gündüz çalıştığını belirten Karaosmanoğlu, "Milletvekilimiz ve adaylarımız gittikleri her yerde coşkuyla karşılanıyorlar. Bu seçimlerin galibi inşallah MHP ve Cumhur İttifakı olacaktır. Allah'ın izniyle hem belediye başkan sayımızı hem de il genel meclisi üyesi sayımızı arttıracağız. Gelişmiş bir Giresun için desteklerinizi bekliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.