İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 8 ortaokulun katılım sağladığı yarışma sonucunda, Cibril Ortaokulu birincilik, Atatürk Ortaokulu ikincilik ve Soğukpınar Şehit Özgün Özdemir İmam Hatip Ortaokulu ise üçüncülük elde etti. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri, yarışmaya katılan tüm öğrencilere ise katılım belgeleri takdim edildi.  

Programda bir konuşma gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramis Baştuğ; "İlçemizde bilgi paylaşımının yaygınlaştırılmasına, öğrencilerde birlikte iş yapabilme araştırma duygusunun geliştirilmesine, yarışma kültürünün kazandırılması ve öğrencilerin sınavlara hazırlanmasına yardımcı olmak amacıyla Geleneksel Ortaokullar Arası Bilgi yarışması düzenledik. Amacımız sadece burada öğrencilerimizi birbirleriyle yarıştırmak değildir. Onların birbirlerini tanımalarına, kendilerine olan öz güvenlerini pekiştirmelerine, paylaşımda bulunmalarına vesile olmaktır. Her ne kadar bir yarışma formatı olsa da bize göre katılım sağlayan tüm öğrencilerimiz başarılıdır, emek sarf etmişlerdir. Birinci olan okulumuz İl merkezinde yapılacak Ortaokullar Arası Bilgi Yarışmasında ilçemizi temsil edecektir. Yarışmaya katılan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Emeği geçen öğretmenlerimize, jüri üyelerimize ve Koordinatör okulumuz Şehit Murat Şahin Anadolu İmam Hatip Lisesine teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Öztürk ise yarışmaya katılan tüm okul öğrencilerini tebrik ederek,  jüri üyelerine ve ev sahipliğini üstlenen Şehit Murat Şahin Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.